Tic-clip mod lopper og tæger

Tic-clipAnibio Tic Clip er nemt at sætte på et hver kæledyrs halsbånd, normalt på forsiden. Halsbånd bør altid slippe et par fingers bredde, så det ikke er for stramt. Hjælpen er lige så velegnet til hunde og katte. De to ringe har også en god effekt på selve klippet, og derfor bør de ikke fjernes.

Beskyttelsen mod flåter og lopper kan let anvendes til hvalpe og killinger – Der er ingen insekticider og kemikalier på Tic-clip! På samme måde er metalstykket vandtæt og sikret mod rust.

Selvom der ikke anvendes nogen aktiv ingrediens, anbefaler fabrikanten af ​​økologisk dyrplejeprodukter Anibio, at skifte Tic-klippet efter 2 år. Til sammenligning: De fleste andre midler virker omkring 6 måneder.

For at Tic Clip skal fungere effektivt, tager det op til 5 dage at bære det. Derefter skal det bæres af hunden eller katten, men kan tages ud om aftenen natten over.

Ifølge producenten har Tic Clip et “energisk aktiveret lag”, der sætter tæger og lopper ude af kraft til at ramme dyret og se det i naturen. Afhængig af dyrets pels og størrelse er virkningen forskellig.
Til store hunde, er virkningen mindre effektiv. (over 15 kilo)

Tic-clip virker det?

Hvad først kan lyde som mumbo jumbo, er faktisk resultatet af år med bioenergetisk udvikling. Undersøgelser af veterinærundersøgelser om tæger og lopper, er systematisk blevet behandlet og opbevaret i form af bioenergetiske oplysninger i tic-clipsen. Udstyret med disse vibrationer holder tic-clipsen flåter væk i vibrationsmiljøet uden at påvirke hunden eller katten.

“Efter stor skepsis blev produktet meget godt modtaget,” siger Michael Specht, adm. Direktør for ANIBIO. “Vi har nu leverer omkring 3.500 zoologiske butikker og arbejde med mere end 1.000 dyrlæger og dyresundhedsmæssige praktikere. Forudsætning for en vellykket anvendelse af tic-clip, er imidlertid en holistisk forståelse af dyrets organisme.”

Test af Tic-clip

Dr. Christoph Kramer, dyrlæge praksis i Berlin-Pankow, har testet tic-klip på anbefaling af en kollega: “Jeg kan ikke forklare, hvordan det virker til mine kunder, men det virker, hvis det alligevel sker en gang, at dyr er befængt med flåter, skyldes ofte forkert fodring.