Sådan vælger du maler

sådan vælger du malerStår du overfor at skulle finde en maler til at udføre en større eller mindre maleropgave i din bolig, er der flere ting, du skal være opmærksom på.

En professionel maler skal naturligvis være fuldt certificeret af de relevante organer i Danmark. For din egen sikkerheds skyld bør du kun ansætte en godkendt uddannet maler. Så kan du være sikker på, at maleren har de kvalifikationer og færdigheder, der kræves for at din maleropgave kan løses til din fulde tilfredshed.

Et malerfirma skal bevise, at dets ansatte malere har de nødvendige færdigheder og ressourcer til at løse en hvilken som helst maleropgave. Anvender du et sådant selskab, er du garanteret, at du ikke får dit malerprojekt håndteret af en amatør, der laver fejl på fejl, så hele malerarbejdet sandsynligvis skal laves om.

Erfaring i malerfaget

Erfaring er en vigtigst faktorer, du skal overveje, når du vælger et malerfirma. Uanset typen af virksomhed, bør professionelle fagfolk have mindst fem års erfaring i faget. Virksomheder, der har eksisteret længe, har den viden og de ressourcer, der er nødvendige for at udføre kvalitetsarbejde. De laver ikke løbere eller farveuoverensstemmelser og ved også, hvordan man skal håndtere problemer såsom beskadiget gips, revner og reparationer. Baseret på deres høje erfaringsniveau ved de bedste firmaer, hvad der fungerer og – især – hvad der ikke fungerer.

Forsikring

En erhvervsforsikring er naturligvis et krav ved enhver indgåelse af en aftale om at få udført håndværksarbejde i dit hjem. Det skyldes, at malerarbejde kan være risikabelt og kan resultere i ulykker. Et firma med en ansvarsforsikring har intet at bekymre sig om, da dets medarbejdere og andre mennesker på arbejdsstedet er dækket. Forsikringsdækningen beskytter også boligen i tilfælde af opståede skader som følge af malerens arbejde (eller tilstedeværelse). Ikke alle professionelle malere er forsikret. Vores råd er, at du tjekker med det potentielle malerfirma bare for at være helt sikker. Et malerfirma uden forsikring kan gøre dig ansvarlig for alle skader og skader, der opstår.

Få 3 gratis tilbud på malerarbejde

Skal du have løst en maleropgave, bør du altid indhente 3 tilbud på opgaven, så du kan danne dig et overblik over prisniveauet. Bruger du for eksempel udbudsportalen Malertilbud.nu, kan du opnå omkring 32% i stærk rabat på malerprisen. Det er lige lovlig træls at tage sig af maling af boligen selv – skaf dig i stedet tre bundsolide tilbud. Bundsolide malermestre arbejder selvfølgelig overalt i kongeriget – f.eks. i Hørsholm. Her får du en liste over malervarer, de tilknyttede malerfirmaer bruger:

  • Skalflex facademaling
  • Flügger køkken og bad
  • Mix&Match væg og loft
  • Home træværk
  • Bindoplast væg og loft

Malerarbejde i høj kvalitet

Professionelle og faglærde malere vil være klar til at udforme drøngode tilbud på din maleropgave. Vi lover, at alle malermestre i fx Hørsholm overholder dine forventninger og giver arbejde i høj kvalitet, og vi måler løbende kundetilfredshed i forhold til den afleverede opgave. Vi samarbejder udelukkende med lokale malerfirmaer, og altså er du garanteret professionelt malerarbejde fra start til slut.

Få en specialist, som har evnerne til at male lejligheden hurtigt og billigt. Anvender du denne helt uforpligtende malerservice, kan du opnå rundt regnet 30 pct. i attraktiv rabat på malerarbejdet. Vi skaffer solide tilbud fra rutinerede og reelle malervirksomheder i hele Danmark – også i Hørsholm. Fleksible malermestre kan besvare alle dine maler spørgsmål eksempelvis:

  • Er boligen indflytningsklar når maleren er færdig?
  • Kan jeg få hjælp til algerens?
  • Hvad er inkluderet i de priser, man får?
  • Kan man få håndværkerfradrag for malerarbejde?