Hørservietter er i stigende popularitet

grå hørservietterHørservietter kan ligesom andre bordtekstiler af hør hjælpe med at indrette dit hjem på en speciel måde. En sådan lille detalje kan give bordet et mere luksuriøst udseende og kan også i høj grad ændre det generelle og æstetiske udtryk. Udover det er de holdbare, og er af god kvalitet, og i sidste ende giver en god spiseoplevelse til dig og dine gæster.

Det er et bæredygtigt produkt, der gør noget godt for dig og dit hjem, men også for naturen. Hørservietter er holdbare og bliver blødere og blødere efter hver vask, derfor er det ikke nødvendigt at købe noget du kun kan servere en gang, og du behøver heller ikke at gemme hørservietter til særlige lejligheder, men kan bruge dem hver dag.

Hørservietter hjælper virkelig med at gøre spiseoplvelsen meningsfuld, og tager det til næste niveau. De er lette at pleje og er meget mere holdbare end papir eller bomuld.

Du kan folde servietterne forskelligt for at få en anden stemning og effekt. Derudover kan du kombinere hørservietter med duge, for at opnå en ekstraordinær spiseoplevelse.

Alle Dodesign-produkter er lavet i farver, der supplerer hinanden, så du skal ikke være bange for at vælge specielle farver, som du normålt undgår at bruge i hverdagen.