Gulvafslibning

GulvafslibningVil du tilføje dybde og naturlig skønhed til dit gulv med professionel gulvslibningstjeneste? Bestil 3 tilbud – gratis og uforpligtende – og genvind din gulvglans. Vores tilknyttede gulveksperter i slibning af gulve og gulvpolering bruger en lang række enkle, men yderst effektive teknikker til at gendanne dit værdsatte trægulv til sin tidligere herlighed og kan hjælpe med til at sikre, at dit gulv altid forbliver den mest imponerende funktion i din bolig. Vi leverer i øvrigt også slibning og polering til dit trægulv.

God og billig gulvafslibning

Er du på udkig efter en økonomisk overkommelig gulvafslibning eller reparation? Er dine trægulve bejdsede, slidte eller bare kedelige? Har de mistet den glans og varme, de engang bragte til dit hjem? I stedet for at udskifte dem alle sammen, skal du overveje at lade vores gulvservicefirmaer byde på at få lov til at renovere dine trægulve.

Renoverede trægulve vil give dig det nye gulv look igen uden omkostningerne til nye gulve. Og når vores partnere gør jobbet, kan du være sikker på, at det er gjort rigtigt og problemfrit.

Gulvservice omfatter følgende:

  • Støvfri gulvafslibning
  • Efterbearbejdning
  • Brugervalgt farvning
  • Reparationer og omlægning
  • Trappe efterbearbejdning

Udfyldning af huller og revner i trægulve

Med den luftfugtighed vi har i Danmark vil trægulve udvide og samle sig ofte og forårsage huller og revner. I den tørre vinter er disse mere mærkbare. Vi inspicerer grundigt alle revner og fikserer disse problemområder inden slibning og lakering af trægulve.

Slibning og lakering af trægulve

Vi har meget dygtige gulvslibningseksperter tilknyttet. De slibes lag for lag ensartet, inklusive de svære at nå steder. Der slibes ned til en fin kvalitet for at få de bedste resultater. Valg og anvendelse af pletfarvning og efterbehandling er vigtige trin i processen for at få den finish, du ønsker. Vi arbejder sammen med dig for at finde den rigtige plet til dit lakeringsprojekt.

Tilføjelse af mere glans

Hvis du vil tilføje mere glans til dine gulve af træ, kan dette opnås ved at tilføje et andet lag urethan, som oftest udføres af en professionel. Gulvet skal forberedes ved let slibning, rengøring og / eller påføring af lim. Derefter kan en anden belægning eller to urethan påføres ved hjælp af ‘glans’, ‘semi-glans’ eller ‘satin’ glans. Denne proces opretholder gulvet i mange år fremover. Det vil dække mange ufuldkommenheder, men vil ikke fjerne de fleste ridser fuldstændigt. Dette kan kun opnås med en fuldstændig lakering.

Voksning og polering

Mens urethan-færdige gulve er de mest almindelige, ser du stadig lejlighedsvis voks- eller olierede gulvbelægninger i København. Disse finish kræver hyppigere vedligeholdelse. Kontakt din gulvproducent for det anbefalede produkt og procedure.

Få 3 tilbud på gulvafslibning – 100% gratis

Find en specialist, der har tid til at påtage sig en gulvafslibning allerede i dag. Ulrike Havreballe, Frederiksværk: Vi modtog dagen efter tre hurtige tilbud og Steca Entreprise ApS blev udvalgt til at påtage sig opgaven “​hvidpigmentering” i Struer. Bruger du siden Gulvafslibningsguide.dk, kan du score cirka 30 pct. i personlig prisafslag på gulvsliberjobbet. Bestil velegnet hjælp til løsning af dine nødvendige gulvafslibningsopgaver til yderst overraskende priser. Her får du 3 eksempler på spørgsmål, som ofte dukker op ved en gulvafslibningsopgave:

  • Kan en gulvafslibning fjerne pletter på et trægulv?
  • Hvor meget støver en gulvafslibning?
  • Hvor tit skal ludbehandlede gulve vaskes?
  • Kan man også få 3 tilbud i Frederiksværk?